Diensten

Arbodienstverlening, aan u de keus

Welke ondersteuning uw bedrijf nodig heeft  op het gebied van arbodienstverlening is geheel afhankelijk van de omstandigheden. We bespreken graag met u welk contract het beste aansluit bij uw organisatie.

Arbeidsdeskundig onderzoek

De arbeidsdeskundige bepaalt met de informatie van de bedrijfsarts wat de medewerker nog aankan, waar mogelijkheden beschikbaar zijn die passen bij de medewerker en aan welke wet- en regelgeving voldaan moet worden.

Preventief medisch onderzoek

Verhage & van der Laan CAG heeft veel ervaring met de uitvoering van Preventief Medisch Onderzoek zowel incompany als bij ons op locatie. Onze onderzoeken worden uitgevoerd door BIG geregistreerde bedrijfsartsen en arboverpleegkundigen.

Keuringen

Wij voeren diverse beroepsmatige keuringen uit zoals Rijbewijskeuringen CDE voor beroepschauffeurs, Combikeuringen, Taxipaskeuringen, Medibuskeuringen, Brandwachtkeuringen en Bodemsaneringskeuringen.

RI&E en werkplekonderzoeken

Wij hebben veel ervaring opgebouwd in de begeleiding, uitvoering en toetsing van de Risico Inventarisatie en het uitvoeren van meer specialistische werkplekonderzoeken. Daarnaast zijn we in staat verdiepende onderzoeken uit te voeren op het gebied van veiligheid, arbeidshygiëne en fysieke belasting.

Psychisch verzuimspreekuur

Verhage & van der Laan CAG heeft veel ervaring en expertise op het gebied van psychisch verzuim. Onze coaches zijn in staat om uw medewerker snel weer op de been te helpen en u te adviseren hoe u het beste om kunt gaan met psychisch verzuim.

Verzuimtrainingen

Verhage & van der Laan CAG heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van trainingen en workshops voor leidinggevenden/managers met een rol in de verzuimbegeleiding. Hiervoor hebben wij een eigen website ontwikkeld om u van de nodige informatie te voorzien als het gaat om mogelijkheden en investering.

Vaccinaties en prikaccidenten

Verhage & van der Laan CAG voert uw beroepsmatige vaccinaties uit; bijvoorbeeld Hepatitis A of B vaccinaties. Naast het verzorgen van de vaccinaties, registreren wij de vaccinaties ook voor u zodat u altijd een actueel beeld heeft van de medewerkers die zijn gevaccineerd.